Απεργία 16 Ιουνίου : ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 16 Ιουνίου ενάντια ... / Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Απεργία 16 Ιουνίου : ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 16 Ιουνίου ενάντια ... / Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.. 13 ιουνίου, 2021 12:50 μμ. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου αθήνας Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό από γαλλία, γερμανία (video) 21:34. Μήλον της έριδος το εργασιακό νομοσχέδιο.

Αρχικά, τα σωματεία στα μμμ είχαν εξαγγείλει 24ωρη. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων. Κάλεσμα στη συγκέντρωση της τετάρτης, 16 ιουνίου στις 12μμ στο σύνταγμα στην αθήνα καθώς και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη, κάνει η διδασκαλική ομοσπονδία ελλάδας (δοε. Παράλληλα δείτε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με το πλοίο. Την τετάρτη 16 ιουνίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, έχει κηρυχθεί απεργία, με το σύνολο των μμμ να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Απεργία 16 Ιουνίου: Τετράωρη στάση εργασίας των ...
Απεργία 16 Ιουνίου: Τετράωρη στάση εργασίας των ... from gossip.rodos-island.gr
Χωρίς μμε απο τις 14.00 έως τις 18.00 απεργία 16 ιουνίου: Παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6) απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων 15 ιουνίου 2021 18:50 διαβάστε περισσότερα Αρχικά, τα σωματεία στα μμμ είχαν εξαγγείλει 24ωρη. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του εργασιακού νομοσχεδίου τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία, αύριο τετάρτη 16 ιουνίου. Να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων από τη απεργία της 16ης ιουνίου, απφάσισε η αδεδυ. Ζητούν νέα απεργία και αναμένεται να συνεδριάσουν τα συμβούλιά τους. Εξαιρει η αδεδυ εκπαιδευτικουσ που συμμετεχουν στισ πανελληνιεσ.

Σημείο αιχμής το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και το σύνολο των προβλημάτων.

Καινοτομία και τεχνολογία στην υπηρεσία του δήμου αθηναίων, για μια πόλη καθαρή και. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων. Ζητούν νέα απεργία και αναμένεται να συνεδριάσουν τα συμβούλιά τους. Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό από γαλλία, γερμανία (video) 21:34. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος 13 ιουνίου, 2021 12:50 μμ. Εξαιρει η αδεδυ εκπαιδευτικουσ που συμμετεχουν στισ πανελληνιεσ. Συνολικά 14 σωματεία ζητούν νέα 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του εργασιακού νομοσχεδίου τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία, αύριο τετάρτη 16 ιουνίου. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου.

Παράλληλα δείτε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με το πλοίο. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για το εργασιακό νομοσχέδιο, απαιτώντας παράλληλα την. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του εργασιακού νομοσχεδίου τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία, αύριο τετάρτη 16 ιουνίου. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα.

ΑΔΕΔΥ: Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου - Fosonline
ΑΔΕΔΥ: Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου - Fosonline from www.fosonline.gr
13 ιουνίου, 2021 12:50 μμ. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα. Να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων από τη απεργία της 16ης ιουνίου, απφάσισε η αδεδυ. Σημείο αιχμής το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και το σύνολο των προβλημάτων. Ζητούν νέα απεργία και αναμένεται να συνεδριάσουν τα συμβούλιά τους. Απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες, οκτώ ναυτεργατικά σωματεία απεργούν την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Εξαιρει η αδεδυ εκπαιδευτικουσ που συμμετεχουν στισ πανελληνιεσ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

Συνολικά 14 σωματεία ζητούν νέα 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Σημείο αιχμής το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και το σύνολο των προβλημάτων. Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ναυτεργατικών σωματείων πριν από 2 ώρες 12 λεπτά. Να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων από τη απεργία της 16ης ιουνίου, απφάσισε η αδεδυ. Παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6) απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων 15 ιουνίου 2021 18:50 διαβάστε περισσότερα 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο 22:00 πόσο πιθανό είναι να διέφυγε από εργαστήριο ο κορωνοϊός; Η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Πώς θα κινηθούν τελικά μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία και τραμ επόμενο άρθρο project αθηνά: Κάλεσμα στη συγκέντρωση της τετάρτης, 16 ιουνίου στις 12μμ στο σύνταγμα στην αθήνα καθώς και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο χατζηδάκη, κάνει η διδασκαλική ομοσπονδία ελλάδας (δοε. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα. Οι εργαζόμενοι στο μετρό τραβούν χειρόφρενο στους συρμούς την τετάρτη 16 ιουνίου 2021, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Συνολικά 14 σωματεία ζητούν νέα 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Προχωρούν την τετάρτη 16 ιουνίου, τα ναυτεργατικά σωματεία. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του εργασιακού νομοσχεδίου τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία, αύριο τετάρτη 16 ιουνίου. Εξαιρει η αδεδυ εκπαιδευτικουσ που συμμετεχουν στισ πανελληνιεσ. Οι εργαζόμενοι στο μετρό τραβούν χειρόφρενο στους συρμούς την τετάρτη 16 ιουνίου 2021, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργία στις 16 Ιουνίου: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ ...
Απεργία στις 16 Ιουνίου: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ ... from www.news247.gr
Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Μήλον της έριδος το εργασιακό νομοσχέδιο. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου αθήνας Παράλληλα δείτε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με το πλοίο. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Καινοτομία και τεχνολογία στην υπηρεσία του δήμου αθηναίων, για μια πόλη καθαρή και.

Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Εξαιρούνται όσοι εμπλέκονται με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Καινοτομία και τεχνολογία στην υπηρεσία του δήμου αθηναίων, για μια πόλη καθαρή και. Προχωρούν την τετάρτη 16 ιουνίου, τα ναυτεργατικά σωματεία. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων. Απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες, οκτώ ναυτεργατικά σωματεία απεργούν την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ναυτεργατικών σωματείων πριν από 2 ώρες 12 λεπτά. Ζητούν νέα απεργία και αναμένεται να συνεδριάσουν τα συμβούλιά τους. Μήλον της έριδος το εργασιακό νομοσχέδιο. Πώς θα κινηθούν τελικά μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία και τραμ επόμενο άρθρο project αθηνά: Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του εργασιακού νομοσχεδίου τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία, αύριο τετάρτη 16 ιουνίου. Η αθήνα μένει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου.