Φωτια Κεφαλονια - Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ... / Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών.

Φωτια Κεφαλονια - Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ... / Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών.. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα.

Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά.

Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ...
Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά - CNN.gr
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

ΦΩΤΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Κορονοιός κρούσματα σήμερα- Ελλάδα ...
ΦΩΤΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Κορονοιός κρούσματα σήμερα- Ελλάδα ... from www.ekklisiaonline.gr
Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου.

Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2.